PMS i hängmattan.

_DSC0487 _DSC0509

När det är tjugosju grader i skuggan så är det enda kloka alternativet att placera sig där. Gärna i en hängmatta under träden där solens varma strålar hastigt glimtar igenom när vinden tar fart. Detta är precis vad jag har gjort dessa varma dagar och precis det jag gjorde även idag. Jag hade Mileon som sällskap, han hade efter en svalkande dusch kapitulerat i skuggan bredvid mig.

Denna sommar hade jag bestämt mig för att lyssna på alla sommarpratare, något jag inte direkt lyckats med men jag är på god väg. Än är ju inte sommaren över. Idag lyssnade jag på lördagens avsnitt med mina kritvita hörlurar hårt pressade mot mina öron och med hela min kropp i ett behagligt hängmattegung. Det var Annika Norlins tur att prata och ämnet var PMS. Jag tyckte att detta avsnitt var så himla bra inte bara för att jag kunde känna igen mig i mycket av det Annika berättade om utan även för att det är ett jäkligt bra ämne att prata om. Så in och lyssna vettja, för jag vet att jag inte är ensam om att känna alla de där känslorna som sätter ens värld i gungning och då skall ni veta att det är allt annat en ett behagligt hängmattegung vi pratar om.

4 reaktioner på ”PMS i hängmattan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s