En ny illustration.

_DSC0981 _DSC0994 _DSC0991

I måndags skrev jag med svart tusch och enbart i versaler ”illustrera” på min att göra lista för denna veckan. Än så länge har det gått bra och jag har ritat massor, så pass att hela mina armar snart är täckta med svart tusch. En av de illustrationerna jag hade i mitt huvud var att rita ett prydligt organiserat collage i ett tema. Denna svamp var en av de illustrationerna som skulle ingå i collaget men medan jag ritade denna tänkte jag att den nog skulle se väldigt fin ut även ensam. Resultatet har ni här ovan och jag tyckte det blev väldigt stiligt och enkelt. Vad tycker ni? Den andra fina illustrationen som hänger bredvid heter Januariträd och den är ritad av Lotta Olsson.

Om ni känner er sugna på att köpa en illustration av mig så är det bara att maila mig på weillustrations@gmail.com. Kram!

6 reaktioner på ”En ny illustration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s