Tre fina små skrivböcker.

IMG_5896 IMG_5898  IMG_5899 IMG_5897 _DSC0004

Jag måste bara visa er dessa fina skrivböcker som jag fick som present i fredags, är de inte hur fina som helst? Jag fick de av en vän för att jag har vattnat hennes blommor i sommar. Hur fin vän har inte jag! De är så flott illustrerade med olika växer på varje skrivbok, både på framsidan och på baksidan. Nu kvarstår bara frågan om jag någonsin kommer våga mig på att skriva i dessa. Medan jag funderar på det så får de prydligt ligga på byrån och vänta som en vacker inredningsdetalj jag kan vila ögonen på då och då.

Ps. Den lilla träburken ni kan se i sista bilden hittade jag i mitt hyreshus bytesrum. Yes, vi har ett bytesrum. Ett rum där en kan lämna saker en tröttnat på hemma och byta ut det mot något någon annan lämnat. Denna lilla burk kunde jag inte bara lämna så den fick följa med mig upp. Undertill står det ”Från Anton – 96” och den ser ut att vara gjort i slöjden. Så fint och ledsamt på samma gång.

2 reaktioner på ”Tre fina små skrivböcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s