Sommarens loppisfynd.

_DSC0948

Under sommaren besökte jag en hel del loppisar runt om i Götaland och fann en hel del fina saker. En sak jag fyndade var denna fina glasburk från en loppis i Rödeby, jag har skrivit om den loppisen förut här. Den lilla ljuslyktan hittade jag i vårt bytesrum och jag tror den är från ikea. Vasen är egentligen en oljeflaska utan droppkork som jag fyndade sist jag var i Rödeby.

_DSC0973

På en liten loppis i Karlskrona hittade jag detta struvjärn. Struvor är jag så nyfiken på att smaka, det ska jag helt klart testa inom en snar framtid. Jag berättar hur det gick då!

_DSC0958

På en loppis i Malmö hittade jag detta lilla fat som heter Swedish Blue och kommer från Rörstrand samt fyra små dessertgafflar som gör sig fina på bild och förmodligen kommer få vilken dessert som helst att smaka som rosa små moln. Så bra saker tycker jag, inte undra på att loppisar är så förbaskat roligt att besöka, en vet ju aldrig vad en kommer att hitta!

4 reaktioner på ”Sommarens loppisfynd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s