Höstlistan.

Höst1

Vad är det bästa med hösten?
Hur luften helt plötsligt blir alldeles krispig och gör att det blir lättare att andas igen. Hur ny energi alltid sköljer över mig och plötsligt finner jag massa inspiration och vällust igen. Hur löven skiftar i färger och hur ljuset kan bli så förbaskat magiskt vissa dagar, det får mitt hjärta att bli helt varmt.

Vad kommer du äta i höst?
Finhamburagere i alla dess varianter, det är så himla gott.

Ljus2

Vad kommer du dricka i höst?
Värmande nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier i soffan under filten.

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Förra året spanade jag på en så himla fin kappa som jag i år hittade på rean, den!

Höst2

Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag går i skolan om dagarna och läser Grafisk Design. Det är intensivt och just nu hinner jag inte med så värst mycket annat. Försöker att illustrera, blogga, träffa mina fina vänner och vila så gott som det går mellan varven av föreläsningar, seminarium och grupparbeten. Dagarna flyger förbi och just nu är jag rätt stressad och rädd för att hösten ska springa förbi mig.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag gick mest omkring och var pirrig och nervös över min nya tillvaro. Jag hade flyttat till Malmö för att börja läsa Grafisk Design och började ett helt nytt främmande liv, helt ensam. Fann så många nya fina vänner som jag gillar så himla mycket. Så stolt och glad att jag vågade det.

Ljus1

Vad kommer du lyssna på?
Beirut. Mitt absoluta favoritband på hösten.

Vad läser du?
Kurslitteratur i mängder. Somnar mellan vissa rader och slukar andra.

31

Vad tittar du på?
Bron säsong tre som börjar snart ska jag titta på. Hoppas på Succé!

Vad har du för höstplaner?
Jag ska försöka att promenera och ta tillvara på hösten, hösten som ändå är min absoluta favoritårstid. Sen har jag planerat att fylla år igen, tjugofem denna gång. Då ska jag bjuda in mina vänner på kalas och bjuda på tårta och dans.

En liten lista jag hittade och lånade hos Sofia.

7 reaktioner på ”Höstlistan.

  1. Pingback: Höstlistan | Emmas samling

  2. Härliga höstfoton du bjuder på 🙂 hösten är vacker i sol inte så vacker i grått och kallt haha

    Idag har jag söta barnrum på bloggen 🙂

    Ha en fin vecka !

    LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s