Designhjälpen.

Designhjälpen

Ni har väl inte missat det fantastiska projektet Designhjälpen på instagram! Ett superfint initiativ av Hanna och Martin Wendelbo-Hansson. Till detta projekt skänker personer, designers och företag vackra designföremål som sedan vem som helst kan gå in och köpa via instagramsidan. Först till kvarn gäller och alla pengarna går oavkortat till våra medmänniskor på flykt via Röda Korset, hur bra?

Tre Valar - weusedtodance

Jag skänkte ett exemplar av min poster ”Tre valar” idag som sedan såldes på bara några minuter. Helt fantastiskt och hur bra är det inte att en får ett fint designföremål att förgylla sitt hem med samtidigt som en gör en god gärning. Något en alltid kommer minnas när en tittar på det fina. Så kika in hos designhjälpen på Instagram med detsamma vettja och vill ni köpa något så får ni vara snabba, här går det undan!

Första bilden kommer från Designhjälpens instagramflöde!

2 reaktioner på ”Designhjälpen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s