Kolla in min portfolio.

_DSC0364Portfolio2

I somras började jag på en portfolio och nu äntligen verkar jag ha fått ihop det mesta. Den är ännu inte riktigt klar men jag tycker jag har en bra början som jag sedan kan jobba vidare med och fylla på. Här är den ifall ni är nyfikna, vad tycker ni?

Uppdatering, ny portfolio HÄR! 

En reaktion på ”Kolla in min portfolio.

  1. Pingback: Min portfolio på nytt. | weusedtodance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s