En ny kalender och några loppisfynd.

_DSC0596_DSC0604IMG_1551.JPG

Idag kom min nya kalender på posten. Jag beställde den från söta Madeleine och hennes fina butik Bonbons i Kalmar. Åh jag gillar den så mycket och den gula färgen får mig att längta så mycket till våren. Idag var det nämligen minusgrader och så kallt här i Skåne men det hindrade inte mig och en vän från att gå på promenad och kolla in ett par loppisar. Och tur var väl det för jag hittade massa fina saker, bland annat denna fina skål på fot och denna fina runda lilla grej i glas. Jag vet inte riktigt vad en ska ha den till men jag tänkte använda den som ett litet miniväxthus. Förutom det så hittade jag även en jacka, två väskor och fem stycken tartelettformar. Så bra fynd tycker jag!

4 reaktioner på ”En ny kalender och några loppisfynd.

  1. Glaskupan är så fantastisk!! Perfa att använda som växthus men också att bara bygga små stilleben i och säsongspynta 🙂 Jag samlar på mig olika slags glaskupor var jag kommer åt för med två tjuvaktiga katter är det alltid bra att bygga isolerade stilleben, hehe..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s