Tre nya illustrationer och en liten fråga.

Tre illustrationer

Under julen var jag ledig och hann då äntligen illustrera igen. Efter en herrans massa prickar med svart bläck och en öm handled kom ett par nya valar, en bläckfisk och en tand fram. Det är så kul att illustrera enbart med bläck och prickar. Det tar tid men blir otroligt effektfullt och fint tycker jag. Om en blir intresserad och gillar någon av dessa så går de att beställa i a3 eller a4. Maila mig då på nilsson.emma@live.se, det vore himla skoj! Fler illustrationer som jag har ritat kan ni se i min portfolio.

Förresten har ni några förslag på var jag skulle kunna illustrera härnäst? Vad gillar ni för motiv?

Hoppas ni har haft en fin fredag allesammans!

4 reaktioner på ”Tre nya illustrationer och en liten fråga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s