Min portfolio på nytt.

Donut

Här har vi något som jag har slipat på ett tag, nämligen min portfolio. Jag gjorde ju en för ett tag sedan men jag blev aldrig riktigt nöjd med den, så jag började helt enkelt om från början. Denna är så gott som klar nu men väntar naturligtvis på att fyllas på med mer erfarenheter och roliga arbeten! Klicka på munken för att kika in ↑.

En reaktion på ”Min portfolio på nytt.

  1. Pingback: Mitt tvåtusensexton. | weusedtodance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s