Jag säljer lite kläder.

Tradera

Jag har ett gäng plagg i garderoben som inte har fått se dagsljus på ett bra tag. De har legat på hyllan och dammat alldeles för länge än vad jag vågar erkänna. Vissa plagg har blivit för små och andra har jag helt enkelt inte lika mycket användning för längre. Så jag tänkte att de kanske skulle kunna komma till användning hos någon annan istället, här är en länk till Tradera på dessa plagg!

Trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s