”Tänk inte så mycket på antal hjärtan”

Intervju

Idag publicerades denna intervju om mig, min Instagram och mitt fotointresse på den briljanta sidan Instaview. Denna fina sida som drivs av Joacim Lundin lyfter fram grymma svenska instagrammare och sprider så mycket inspiration. Bland tidigare intervjuer finns många av mina favoritkonton, bland annat stilsamt, tfreiij, och vivaladivaTänk att jag fick en plats bland alla dessa fantastiska personer. Kika in för att läsa om mig eller inspireras av alla andra grymma fotografer som finns i vårt avlånga land!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s