Testa grönkålschips.

_DSC0684_DSC0731_DSC0719

Jag har sedan ett tag tillbaka velat testa att göra grönkålschips. Jag tycker att det ser rätt häftigt ut och har undrat lite hur det kan tänkas att smaka, eftersom det är superlätt att göra så tänkte jag att jag testar. Dessvärre blev det ingen smakexplosion på tungan men senare kom dock en vän till mig över och testade och hon gillade det. Därför tänkte jag att jag delar med mig av ett recept på dessa i alla fall. Det är ju alltid kul att testa och om inte annat så var det väldigt kul att fota dessa bilder. Aja så här gör du:

Grönkål
Olivolja
Flingsalt

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Plocka bort bladen från den tjocka stjälken i mitten och dela i bitar.
  • Skölj bladen och låt de torka.
  • Massera sedan bladen med oljan och strö över lite flingsalt.
  • Rosta i ugnen i cirka 5-10 min tills de blivit krispiga.
  • Klart!

2 reaktioner på ”Testa grönkålschips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s