Ett litet sminktips.

Olivolja

Mitt bästa sminktips är några droppar olivolja som sminkborttagning. Det är så lent mot huden och har fått min torra hy med eksem runt ögonen att må så mycket bättre. Jag har inte behövt smörja in mig med feta och dyra salvor sen dess vilket känns himla skönt. Vi har alltid olivolja hemma så jag häller bara över i en liten mindre flaska som jag kan ha i badrummet. Det går att använda annan olja med så klart, så som kokosolja. Hur bra!

4 reaktioner på ”Ett litet sminktips.

  1. Det här kan ju vara den finaste bloggen på länge! Du vet när en hittar en ny bloggcrush och sitter föör länge och kollar typ precis alla blogginlägg som skrivits? That just happend. Keep up the good work!

  2. Olivolja har jag aldrig testat, men jag använder mig av kokosolja!! Som dessutom har antibakteriell effekt. Kokosolja är livet pga man kan använda det till precis allt! Men olivolja är kanske inte så dumt det heller 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s