Min utbildning och vad jag gör.

TreEttTvå

En läsare frågade mig för ett par dagar sedan om inte jag kunde visa upp mina projekt som jag gör i skolan, visst kan jag det sa ja! Jag pluggar som ni kanske redan vet Grafisk design på Malmö högskola och jag trivs väldigt bra. Speciellt eftersom vi ofta får göra sånt som jag verkligen älskar att göra, nämligen att komma på massa roliga idéer och att formge. Förra veckan så uppdaterade jag min fysiska portfolio som är en svart fin räfflad presentationsmapp i A3 från matton, låt oss kika in i den lite grann. Här kan ni se de tre senaste projekten som jag har gjort. Vi gör väldigt mycket blandade grejer men det mesta är trycksaker, så som magasin, förpackningar, böcker eller planscher. Ibland är vi i verkstaden för att jobba fram en prototyp, ibland jobbar vi i större grupper för att komma på en rolig kampanj, ibland skriver vi hemtentor och ibland jobbar vi enskilt för att designa magasin.

Vill ni se mer eller fråga mig frågor om utbildningen får ni gärna kommentera! På fredag är det ju även sista dagen för att söka utbildningar till hösten, kanske är det någon här som ska söka till Grafisk design eller kanske något annat spännande?

4 reaktioner på ”Min utbildning och vad jag gör.

  1. Yay, så fint med innlegg om det 🙂 Jeg har selv søkt grafisk design nå, så da er det ekstra gøy å se arbeidene dine – veldig inspirerende. Dyktig! Liker spesielt magasinet, da jeg synes redaksjonell design er veldig spennende.

  2. Har søkt på en skole i Trondheim 🙂 Høyskolen i Kristiania heter den, de har litt ulike linjer. Bor i Oslo nå, og er snart ferdig med en bachelor i medier og kommunikasjon, men kjenner meg ikke helt klart til å begynne å jobbe enda. Svårt å bli voksen, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s