Saker jag letar efter när jag är på loppis.

PropsProps2Props3

När jag är på loppis letar jag ofta efter föremål som jag kan använda inför ett kommande stylingprojekt. Det kan vara gamla fina bestick, vackert mönstrade tallrikar, slitna träskivor eller bakformar av olika slag. Dessa fina bilder har jag funnit på Pinterest och samlat som inspiration i min nya favoritmapp Props. Nu var det längesen jag hann med ett sådant här projekt för att skolan tar all min tid just nu. Under tiden samlar jag på mig inspiration så att när jag väl finner tiden har jag massor av roliga idéer!

2 reaktioner på ”Saker jag letar efter när jag är på loppis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s