Gilla mig.

weusedtodancefb

Jag har skaffat mig en egen sida på Facebook. Det är läskigt men samtidigt kul tycker jag. Jag följer ju mina favoritbloggar på Facebook och tycker det är ett väldigt smidigt sätt att hålla sig uppdaterad om nya inlägg och spännande upptåg som sker i bloggvärlden. På min sida kommer jag att länka till mina blogginlägg och tipsa om fina saker bland annat, så gillar ni min blogg får ni mer än gärna gilla mig på Facebook också. Gilla mig!

3 reaktioner på ”Gilla mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s