Instagramlistan.

Vilken bild var en av de första som du la upp?
Det var denna något suddiga bild på en buske med vackra vita blommor.

Första

Vad är bakgrunden kring denna bild?
För ganska så exakt fyra år sedan la jag upp denna bilden tillsammans med fyra andra. Jag hade slutat tidigt från jobbet och jag och J bestämde oss för att ta en promenad till havet. Det var slutet på våren men jag minns att det var väldigt kallt och det slutade med att vi fick gå raka vägen hem när vi väl kommit fram för att vi frös så mycket. Jag minns också att jag blev så nöjd med dessa fyra bilder, det är otroligt kul att se hur jag har utvecklat mitt fotografiska öga sedan dess.

När är den tagen?
Den 18 maj 2012

Har du tagit någon screenshot från Instagram på senaste?
Ja visst, det gör jag ganska ofta. Den senaste är denna fina bild.

c.berndtsdotter.jpg

Berätta om anledningen till detta?
Fina kontot c.berndtsdotter ger mig så mycket inspiration och denna tavelvägg blev jag helt kär i. Så många fina motiv och tillsammans med de fina skåpen som jag spanat på länge var denna bild mitt i prick. Jag ville minnas denna bild och inte bara låta den försvinna i mitt flöde, nu kan jag plocka fram den som inspiration till en framtida tavelvägg som jag planerar.

Vem var den senaste du började följa?
Hur fantastiskt är inte detta konto ihavethisthingwithfloors.

ihavethisthingwithfloors

Vilka appar använder du för dina bilder till instagram?
Jag använder VSCO, PS Express, Landcam och Instagram. Oftast mixar jag jag någon av dessa men ibland använder jag allihop och testar olika varianter. Som jag nämt tidigare kan jag sitta oroväckande länge med en bild och fixa till den, men jag tycker ju att det är så förbaskat kul. Det jag brukar tycka är viktigast att fixa är ljusstyrkan, kontrasten och skärpan sen burkar jag nästan alltid beskära och räta upp min bild också.

Vad står det i din profil?
EMMA NILSSON
Sweden. Photography. Illustration. My cat.
nilsson.emma@live.se / @weusedtodesign
weusedtodance.com

Vilka bilder har fått mest likes?
Det är dessa nio som fortfarande ligger på toppen tror jag.

Topnio

Finns det något konto som du aldrig tröttnar på?
Jag har följt niinao sedan länge och tröttnar aldrig på de bilderna som läggs upp där, ett fantastiskt och kreativt flöde som ni borde följa.

När hänger du mest på instagram?
På kvällen. Ibland går det inte att sluta för att det finns så mycket fint att titta på så jag kan sitta och scrolla i evigheter. Detta slutar ju dock oftast i att jag går och lägger mig alldeles för sent.

Scrolla ner i ditt flöde och stanna, vilken bild hamnade det på?
Det blev denna fina på Mileon som blev nyfiken på min midsommarkrans på midsommardagen.

Mileon

Har du en gammal selfie du vill visa?
Ja visst har jag det. Hur mysig är inte denna låtsassovade selfiebilden på mig och Mileon.

Jagochmileon.jpg

Vad heter du på Instagram?
Weusedtodance

Denna lista är gjort med inspiration från Sandras fina Instagramlista.

3 reaktioner på ”Instagramlistan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s