En midsommar på seglarvägen II.

Midsommar1

Precis som förra året så firade jag midsommar på seglarvägen. Den innehöll ungefär samma personer minus två, plus fyra, den röda lilla stugan, ett gäng kransar och massor utav mat.

Midsommar2Midsommar5

Kransarna hade vi bundit själva, beställt hos en florist eller noga valt ut i en butik. Alla lika fina tycker jag och de prydde våra hjässor under hela midsommaren.

Midsommar6

Runt tolv så begav vi oss till kaffetorpet på ön för att klä och dansa runt midsommarstången. Fast vi höll oss mest på avstånd, tog bilder på varandra, plockade bort en krypande fästing längst vaden och försökte svalka oss i skuggen från den pågående hettan som sköljde över denna dagen.

Midsommar8Midsommar9Midsommar7

Då skuggan inte hjälpte något vidare vandrade vi ner till stranden för att ta ett dopp i sundet. Där låg vi ett tag, solade, badade och gungade tills magarna började kurra igen och det var dags för middagen.

Midsommar4Midsommar3

Så detta var en snabb sammanfattning i nio bilder av hur min midsommar såg ut, jag hade turen att vara ledig hela midsommarhelgen och resten av den bestod av ungefär samma sak, sol, bad, vänner och en massa massa mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s