Sedan sist.

width="2157"width="3024"

Sedan sist så har jag:

▴ Äntligen flyttat. Nu bor vi i vår drömlägenhet. ↑
▴ Börjat på min praktik. Det är SÅ kul. ↑
▴ Önskat att jag bodde närmre min familj.
▴ Varit på en instagramträff med cirka 15 grymma tjejer.
▴ Tagit ett par stycken sista sommarpromenader i Malmös finaste parker.
▴ Fastnat i en hiss.
▴ Börjat cykla istället för att ta buss.
▴ Hängt med Linnea varje dag.
▴ Tagit väl hand om min basilika + tagit sticklingar.
▴ Glömt skicka in studieförsäkran.
▴ Inte fått csn pga ↑.
▴ Somnat tidigt flera dagar i sträck.
▴ Haft en extra mysig katt.

9 reaktioner på ”Sedan sist.

  1. Men Gud, vilka fönster!! Var???? Och kul med praktik! Var??? Okej, mycket nyfikna frågor men det är så de funkar antar jag, frågor alltså. Instagramträff, mycket bra grej. Men att fastna i en hiss – min värsta mardröm. Kram!

    • Jaa! Rörsjöstaden 🙂 Jag är på Creative Peoples som också ligger i Malmö. Ja instagramträff är ett så himla smart sätt att träffa nya personer på! Ja och jag fick panik bara efter några minuter. Kom ut, som tur var, ganska snabbt! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s