Det finaste just nu.

skarmavbild-2016-10-09-kl-22-35-24skarmavbild-2016-10-09-kl-22-35-02

Jag är totalt förälskad i denna tjejens tröjor! Hon har alltså broderat dessa blommor på dessa två toppar och jag har inte sett något finare. Hon har en sida på etsy men just nu finns inget liknande uppe men jag kommer att kika in där med jämna mellanrum för att se om det inte snart dyker upp någon liknande kreation. Under tiden så följer jag henne på Instagram för att bli inspirerad av alla hennes andra broderier och bilder. Jag blev dessutom väldigt sugen på att lära mig brodera men vill ju brodera något lika fint som detta ↑ annars får det va!

Här finns hon.

6 reaktioner på ”Det finaste just nu.

 1. Åh herre min guuuud så fint! Drömmen vore ju verkligen ett sådant plagg, speciellt när en vet att det också är ett hantverk och inte massproduktion i fabrik. Fin grej!

 2. Hej! Jag hittade precis din blogg då jag sökte om grafisk design på Malmö Högskola. Jag funderar nämligen på att eventuellt söka dit till nästa höst och undrar bara lite vad du tycker?? Om utbildningen, lärarna, skolan, staden och allt sådant! 🙂

  • Hej Sanna!
   Vad kul att du har hittat hit och att du funderar på att söka till grafisk design. Utbildning har såklart både sina för och nackdelar men jag trivs väldigt bra. Jag sökte denna utbildning av två anledningar; att det var en högskoleutbildning och därmed ”gratis” samt att den låg i Malmö.

   Det finns säkert bättre utbildningar men om en vill ha en bra grund som inte kräver några större förkunskaper så är detta en bra utbildning. Om en har stor vilja och är beredd på att lära sig mycket på egen hand så är detta också en bra utbildning. Dessutom är Malmö en fantastisk bra stad att bo. Förutom detta så kan jag tipsa dig att gå in på Emmylinnea.se (om du inte redan gjort detta). Hon har också gått denna utbildning och svarat på massa frågor om den som jag läste innan jag sökte.

   Lycka till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s