Psst, vill ni veta en rolig grej.

weusedtodesign.png

För någon vecka sedan tipsade jag om denna fantastiska butik som nu har fått en tillhörande webshop. Efter det inlägget så hintade jag lite om ett par roliga erbjudanden som jag fått på senaste, well här ser ni ett av dom. För nu kan ni nämligen köpa några av mina prints direkt ifrån denna fantastiska shop, hurra!

En reaktion på ”Psst, vill ni veta en rolig grej.

  1. Pingback: Mitt tvåtusensexton. | weusedtodance

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s