I gäng.

Tulips.png

Titta vilka fina som stod i gäng på loppis och kostade 40 kr. Jag har letat orimligt länge efter just precis sånna här glas. De passar utmärkt till milkshake och smoothie tro mig, jag har nämligen redan hunnit testa båda (mer en 1 gång). Det är inte alltid en hittar flera av samma sort när en är på loppis så oj vad glad jag blev när jag kunde köpa fyra lika. Nu står de bara och väntar på att jag ska hitta goda recept på milkshakes eller smoothies att testa, några tips?

Förresten stort tack till alla ni som svarade på min undersökning ↓ som jag länkade till. Blev helt överväldigad av alla bra, smarta och roliga svar som ni skrev ner. Fint att jag har er, tack!

4 reaktioner på ”I gäng.

  1. åh, herre vilka perfekte milkshake-glas! så himla fint med tulpaner i också. blir nog bestämt en loppisrunda för mig i helgen, blir så inspirerad när jag ser så fina fynd som dessa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s