Kära läsare.

Instagram

Jag har varit hemskt dålig på att skriva här till er detta år och det har gjort mig ganska besviken. Tiden har inte funnits, andra prioriteringar har gjorts och inspirationen har inte varit med mig. På Instagram däremot, där fortsätter jag att uppdatera och just nu finner jag så mycket inspiration av att hänga där. SÅ vi kanske kan ses där ett tag framöver, fram tills dess att jag hittat tillbaka hit. För vet ni vad, jag saknar bloggen och jag saknar er!

PS. För att inspirationen ska komma tillbaka till mig och därmed även min återkomst här så kanske det finns några önskeinlägg som ni hoppats på genom åren? Well, nu är det läge att önska dem!

2 reaktioner på ”Kära läsare.

 1. Jag har massor av önskeinlägg!
  Vore spännande att få se fler bilder från dina resor.
  Ditt hem är så fint, ett inlägg om dina bästa inredningstips!
  Tankar kring mens och att vara kvinna!
  Dina bästa spelningar/festivalminnen
  Berätta mer om när du va liten!!
  Jag kan fortsätta hur länge som helst!

  Vi ses på Instagram sålänge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s